Cultuurseizoen start met Circus Ronaldo

MECHELEN - Het nieuwe seizoen van het Mechels Cultuurcentrum start met een stevige knal. Vier dagen lang zal Circus Ronaldo jubileumvoorstellingen geven op de Grote Markt.

Dit jaar bestaat het Mechelse Circus Ronaldo 40 jaar en dat laat het Cultuurcentrum niet zomaar voorbijgaan. Vanaf donderdag 15 tot en met zondag 18 september vindt er elke dag een voorstelling plaats van de beruchte circusfamilie. Ter gelegenheid van de seizoenstart en het jubileum van de Ronaldo’s wordt er een spectaculair circusdorp gebouwd op de Grote Markt. De opbouwwerken daarvoor zijn gisteren gestart en duren nog tot morgen.

Op het circusprogramma staat de voorstelling Circenses, met kortere impressies uit vroegere voorstellingen van Circus Ronaldo en ‘allerlei bijzondere ontmoetingen met kleurrijke circusartiesten’. Voor dat laatste rekent het Cultuurcentrum op de samenwerking met het Mechelse Circolito en Pyromantiek, waardoor er iedere avond maar liefst 45 artiesten de arena zullen betreden. De familie Ronaldo zelf treedt voor het eerst met drie generaties samen voor het voetlicht en doet dit met een gezelschap van maar liefst 13 artiesten. Alle voorstellingen zijn wel reeds uitverkocht.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio