Claudia en Fatima koken in ‘1000 zonnen'

Claudia en Fatima koken in ‘1000 zonnen'

Foto: rr

Claudia Allemeersch, winnares van De beste hobbykok van Vlaanderen, en Fatima Marzouki van Junior masterchef zijn binnenkort te zien in een nieuw seizoen van het Eén-programma 1000 zonnen. Beide chefkoks gaan in de rubriek ‘De koelkast' aanbellen bij mensen thuis om de koelkast open te trekken en met de gastheer- of vrouw een nieuw gerecht te maken. Claudia en Fatima doen dat in West-Vlaanderen en Antwerpen, Giovani Oosters in Hasselt, Kwinten De Paepe in Vlaams-Brabant en Michaël Vrijmoed van Hof van Cleve in Oost-Vlaanderen.

Nieuwe rubrieken in 1000 zonnen zijn ook ‘De bus' over Vlamingen op busreis, ‘De Tour' en ‘De Olympische Spelen', ‘Hoe was uw weekend?' met ingestuurde filmpjes van kijkers, ‘Mijn stad' waarin een bekende stadsbewoner met een streetviewcamera door zijn stad wandelt, ‘Nu of nooit?' over mensen die deze zomer hun doel willen bereiken, ‘De gevoelige plaat' waarin mensen hun archief met foto's opdiepen en ‘Hoera voor België!' waarin buitenlanders de lof over ons land zwaaien.

Uiteraard keert de immens populaire rubriek ‘De stoel' (kleine foto) terug, net als ‘De zomerhit', ‘Backstage', ‘De examenvraag', ‘Cheese!', ‘Het uur van belang' en ‘Visuele hoogstandjes'.

1000 zonnen is er terug vanaf 4juni.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees