Ahmed Hassan stapelt fouten op

Ahmed Hassan stapelt fouten op

Foto: © Pol De Wilde

Daniel Zitka

5 Rustige avond. Maakte het zichzelf wel moeilijk door de bal op het hoofd van Fabio Junior te mikken. Kon zelf weer oprapen. Nog enkele onzuiverheden.

Marcin Wasilewski

5 Kwam als rechtsachter te weinig mee naar voor. Verdedigend ook niet altijd even vlekkeloos.

Nicolas Pareja

6 Secuur verdedigend. Smoorde enkele aanvallen van Hapoel goed in de kiem. Leed in de opbouw wel enkele keren gevaarlijk balverlies door risico's te nemen.

Roland Juhasz

6 Had weinig moeite om met Pareja de spitsen Fabio Junior en Asulin helemaal lam te leggen. Keilde de bal wel soms onrustig naar voor.

Olivier Deschacht

5 Verdedigend weinig op aan te merken. Zorgde met aantal slordige passes voor te veel balverlies.

Lucas Biglia

6 Recupereerde enkele ballen maar kon opbouwend aanvankelijk weinig lijn krijgen in het spel van Anderlecht. Was wel betrokken bij de twee doelpunten van Frutos.

Jan Polak

5 Veel balverlies en slordig in de opbouw. Bleef lang voor de verdediging hangen. De te weinige keren dat hij naar voor schoof zorgde dat wel voor meer druk. Trapte enkele keren op doel maar slechtgericht.

Ahmed Hassan

4 Liet zich voortdurend opmerken met slechte passes. Reageerde wel goed bij de bal op de lat van Biglia. Zijn inzet werd gered waarna Frutos scoorde.

Jonathan Legear

6 Prima in de openingsfase was Legear prima met enkele geslaagde acties op de rechterflank. Zakte daarna weg. In de tweede helft flakkerde Legear weer op. Als Anderlecht voetballend voor gevaar zorgde, zat Legear daar meestal met een voet tussen.

Nicolas Frutos

6 Ruim een half uur onbereikbaar, maar wel bepalend door op de juiste plaats te staan om de 1-0 te scoren. Nadrukkelijker aanwezig na rust. Kopte over op voorzet van Legear en kopte de vrije trap van Biglia heel mooi in de hoek voor de 2-0.

Bart Goor

4 Zwak op de linkerflank. Raakte bewaker Manzor niet voorbij en leverde geen goede voorzetten af. Gewisseld in de 73ste minuut.

Jelle Van Damme

6 Verving Goor links op het middenveld. Behoorlijk.

Cyril Thereau en Mark De Man vielen te laat in voor een beoordeling.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.