Kies de mooiste etalage

Kies de mooiste etalage

Voor het tweede jaar op rij kan je de mooiste etalage mee helpen uitkiezen in de fusiegemeenten.emt Foto: © emt

KAPRIJKE/SINT-LAUREINS - Net als vorig jaar organiseert Unizo Kaprijke-Lembeke-Sint-Laureins een etalagewedstrijd tijdens de actie Met Belgerinkel naar de Winkel. Via de Nieuwsblad-gemeentesites van Kaprijke en Sint-Laureins kan iedereen de mooiste etalage kiezen en zo de publiekprijs toekennen.

‘Voor het tweede jaar op rij gaan we op zoek naar de mooiste etalage uit de fusiegemeenten Kaprijke en Sint-Laureins’ zegt Marc Termote van Unizo. ‘Retro is dit jaar het centrale thema van de actie. Net als de vorige keer doen we een beroep op de bevolking van beide gemeenten om de prijs van de mooiste etalage toe te kennen. Je kan stemmen via de gemeentesite van Kaprijke. Hiervoor surf je naar www.nieuwsblad.be/kaprijke Alle etalages staan hierbij vermeld op de poll. Ondanks het feit dat er iets minden deelnemers zijn dan vorig jaar is ook nu weer de kwaliteit van de etalages erg hoog.’

Lezers van onze krant kunnen via een poll de mooiste etalage kiezen. Bekijk de etalages via onze gemeentesites www.nieuwsblad.be/kaprijke  of www.nieuwsblad.be/sint-laureins  en breng je voorkeurstem uit via de gemeentesite van Kaprijke. Omdat iedereen slechts één stem kan uitbrengen is het stemformulier enkel daar te vinden. Inwoners van Sint-Laureins stemmen eveneens op de site van Kaprijke.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio