'Mijn Restaurant' één dag op bezoek in Oudenaarde

Twintig bevallige vrouwen werden de wijde wereld ingestuurd met een bijzondere missie. Zij kregen de opdracht voor een echte mediastunt te zorgen. Niet zo evident, maar Celine Pot wist er wel raad mee.

fyge

Als enige vertegenwoordigster uit de regio Vlaamse Ardennen vereert Celine Pot de stad Oudenaarde met de mediastunt 'Mijn Restaurant'. Het populaire tv-programma van VTM wordt, met alles daarop en daaraan, voor één dag geïnstalleerd in restaurant Comte de Flandre op de Kleine Markt. Op donderdag 26 augustus kan je er tussen 11 en 15 uur de voetjes onder tafel schuiven voor een lekkere 'Mijn Restaurant'-maaltijd en word je bediend door bekende missen. Zo vang je twee vliegen in één klap: de schoonheid van een gedresseerd bord en het mooie snoetje van een miss.

Celine Pot zullen meningen onder ons kennen als de vriendelijke receptiemedewerkster van fitnesscentrum Health City in Oudenaarde. Deze jonge en bevallige deerne pakt uit met haar mediastunt 'Mijn Restaurant' met als ultiem doel de hoofdvogel af te schieten in de 'Miss Style Belgium 2011'-verkiezing, een organisatie van Kelly De Vos.

Met hart en ziel heeft Celine gewerkt aan dit project, ze hoopt nu op de volle steun van de inwoners van de regio Vlaamse Ardennen. Je kan haar alvast een hart onder de riem steken door voor haar te stemmen via www.missitems.be Stemmen die deze sympathieke meid broodnodig zal hebben als ze wil meedingen voor het erelintje tijdens de finale op vrijdag 10 september in Salons Mantovani in Oudenaarde. Op de volle steun van Passe-Partout kan ze alvast rekenen.

Wie echt eens de sfeer van het programma 'Mijn Restaurant' dichtbij huis eens wil opsnuiven, mag niet ontbreken op dit unieke eetfestijn.

Info: celine_pot@hotmail.com

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio