De herrijzenis van S.K. Beveren?

De herrijzenis van S.K. Beveren?
BEVEREN (ROESELARE) - Terwijl de fusieploeg Waasland-Beveren stilaan de weg vindt in de voetbalcompetitie, wordt in Beveren weer luidop over een nieuw S.K. Beveren gepraat. Ex-speler Wim Hofkens is een van de boegbeelden daarvan. Nieuw leven kan vanaf 2011.

Het is nog allemaal zo ver niet, maar een aantal mensen, onder wie Geert Van den Broeck, Hans Van den Nieuwenhof, Peter Maes en Koen De Vuyst hebben er alle hoop in. "Wij hebben reeds een paar gesprekken achter de rug, maar er staat ons nog heel wat werk te wachten. We moeten uiteraard ook eerst weten wat er met het stamnummer 2300 zal gebeuren en of daar al dan niet schulden aan vasthangen."

Wim Hofkens, die intertijd mee het mooie weer maakte bij S.K. Beveren, steekt mee zijn schouders onder het project. "Wij willen S.K. Beveren laten uitgroeien tot een ckub voor het volk, waarbij passie en solidariteit onder de supporters essentieel zijn."

Hofkens wil trainer worden en heeft het over een tienjarenplan. "Het is andere clubs ook gelukt er dan weer te staan, waarom zouden wij dat in Beveren niet kunnen?"

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio