Tassers nog niet te oud om kampioen te spelen

Tassers nog niet te oud om kampioen te spelen

Foto: ema

ARENDONK/BEERSE - De Tassers, zeg maar de veteranenploeg van Okido Basket, hebben zich tot kampioen gekroond in hun reeks. De titel werd beslist in een ultieme testmatch tegen grote rivaal Fastbreak uit Beerse.

Jeugdig talent loopt er niet meer onder de ring bij De Tassers uit Arendonk. De ploeg is samengesteld uit oude gloriën van Okido Basket. Maar dat ze de korf nog weten hangen, is duidelijk. Want tijdens het afgelopen seizoen wonnen de Arendonkse basketbalveteranen maar liefst 18 van de in totaal 20 wedstrijden.

Omdat Fastbreak uit Beerse het in de reguliere competitie precies even goed deed, kwam er een testmatch op een neutraal terrein: sporthal Technico in Turnhout. Aangemoedigd door zo'n honderd supporters wonnen De Tassers uiteindelijk met 39-64, goed voor een dik verdiende titel.

De nieuwe basketbalkampioenen zijn Kristof Gevers, Jan Van Camfort, Tom Van Mechelen, Bjorn Van Steenbergen, Bob Wens, Kristof Van Gorp, Bart Verstraelen, Benny Verbruggen, Peter Coemans, Paul Van der Loop, Bjorn Mermans en hun scorekeepers Filip Lievens en Luc Wynen.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio