Music City ontvangt vanavond Het Tolhuis

Met Vier in Bed is Zelzaats onderonsje

Carlos en Christiane, hier voor hun B&B ‘Het Tolhuis', zijn vanavond te gast bij een andere B&B-houder met Zelzaatse roots: Sylvie, die wordt bijgestaan door Ria. zvd Foto: © Dirk Ververs

ZELZATE - In het VTM-programma ‘Met Vier in Bed' nemen Carlos en Christiane van de B&B ‘Tolkantoor' het vanavond onder meer op tegen dorpsgenote Ria van B&B Music City en haar vriendin Sylvie die ooit in Zelzate een café had.

Carlos Betsens en Christiane Van Dijck weten vanavond hoezeer hun Bed & Breakfast Het Tolkantoor aan de Havenlaan gesmaakt wordt door collega-uitbaters van andere leuke logeerplekjes in Maasmechelen, Poperinge of Wibrin.

Dit Zelzaats kunstenaarsstel strijdt deze week vier dagen voor de eer in het programma Met Vier in Bed. Ze doen dit door hun tegenstrevers in hun Bed and Breakfast zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze gaan voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding van hun arrangement.

Ruïne

Hun Tolkantoor (ook nog gebruikt als vredegerecht) stond al twintig jaar leeg toen Carlos en Christiane het pand in 1999 als een totaal verloederde ruïne aankochten. Drie jaar zwoegde Carlos; hij verbouwde alles zelf tot mooie gastenkamers, een ontbijtzaal en ook een kunstgalerij waar Christiane haar potten in keramiek en Carlos zijn kunstige metaalconstructies tentoonstelt. Achteraan het gebouw ademt een Japanse tuin rust uit, terwijl aan de voorzijde van het gebouw het zeekanaal en een jachthaven voor een gezellige drukte zorgen.

Music City

Vanavond om 20.30uur zien we hoe Ria Stevelinck en Sylvia Molleman van B&B Music City uit het Waalse Wibrin (bij Houffalize) hun zes gasten ontvangen, waarna op het eind van de uitzending zal blijken wie van de vier koppels de weekwinnaar wordt.

Maar ook Ria die in het programma als mémé wordt aangesproken, is een rasechte Zelzaatse. Ze woont in de Zandstraat en haar compagnon Sylvia hield ooit het café Maritime op de Grote Markt van Zelzate open.

Mémé is al dertig jaar vaste klant en ondertussen vriendin aan huis in B&B Music City waar ze met Sylvia ieder weekend en in de vakanties voor de nodige ambiance zorgt.

Ook vanavond zal ze haar beste beentje bijzetten voor Music City.

Met Vier in Bed, VTM, vanavond van 20.30 tot 21.15 uur

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio