Belgische Ufologen

‘En toch bestaan ze'

‘Maar meneer toch, er zijn er zoveel die verhaaltjes verzinnen rond ufo's. Als er dan eens eentje wordt ontmaskerd, verliezen wij ons geloof niet', zegt Marin Vandercruyssen.

Marin Vandercruyssen is voorzitter van de Oost-Vlaamse afdeling van Belgische ufologen. Hij zag in zijn jeugdjaren eens vijf ufo's boven Lotenhulle vliegen. Sindsdien gelooft hij rotsvast in buitenaards leven dat ons geregeld komt bezoeken.

‘Als je gezien hebt wat ik ooit zag, dan is er meer nodig om je aan het twijfelen te brengen dan zo'n fratsenmaker uit de Walen die nu komt vertellen dat hij destijds zijn fameuze ufo-foto trukeerde. Al sinds er ufo's langskomen, zijn er mensen geweest die daar bekendheid trachtten uit te halen. Wij ufologen weten gewoon dat er valsspelers tussenzitten. Er zullen er nog meer komen. Met de moderne technologie is het makkelijk te doen alsof je vandaag nog in – ik zeg maar wat – Oudenaarde bent en de volgende dag door ufo's ontvoerd wordt en aan de andere kant van de wereld belandt. Maar nogmaals: al die leugens brengen ons niet van ons geloof af. Ufo's bestaan.'

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees