Voordrachtavonden voor ondernemende vrouwen

Voordrachtavonden voor ondernemende vrouwen

Foto: © michel vanneuville

BRUGGE - In het Hotel Weinebrugge in Sint-Michiels kwamen dinsdagavond 35dames samen van Mabizz, het ondernemersnetwerk voor vrouwen. Ze kregen er uitleg van Ivo Michiels van Auto's Cardoen over hoe ze best hun onderneming aanpakken.

Mabizz, het ondernemersnetwerk voor vrouwen is intussen al enkele jaren actief. 'We werken zowel in het noorden als in het zuiden van onze provincie', vertelt Alice Traen, startersadviseur bij Unizo West-Vlaanderen. 'Voor de voordracht van Ivo Willems van Auto's Cardoen was de opkomst zeer goed. Hij bracht de dames nuttige tips bij over leiding geven en respect krijgen. Het was een bijzonder interessante voordracht waar de ondernemende vrouwen veel van hebben opgestoken. Het voordeel van deze voordrachtavonden is dat ze heel wat zaken bijleren en na de voordracht ook aan netwerking kunnen doen onder kleine KMO'ers. Dit is vooral belangrijk voor de kleine zelfstandigen.'

De komende weken zijn er nog activiteiten gepland van Mabizz, dit op dinsdag 18oktober met Sara Van Wesenbeeck in Waregem en op 20oktober in Diksmuide.

Verdere info op www.mabizz.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio