CD&V blijft bij vaste waarden

CD&V blijft bij vaste waarden

Burgemeester Luc Wynant. rds Foto: © RUDY DE SAEDELEIR

LIEDEKERKE - Bij CD&V-Liedekerke nemen de uittredende mandatarissen alle strategische plaatsen in op de modellijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Luc Wynant gaat voor een derde termijn als burgemeester.

Schepenen Dorette Heymans en Hugo Asselman staan op twee en drie, gevolgd door Steven Van Linthout en Roel Guldemont en vervolgens vijf vrouwen: Rita Triest, Christel Van den Borre, Hilde Segers, Ann Van Langenhof en Carla Van den Houwe.

De plaatsen 11 tot en met 19 worden later ingevuld, maar het is de bedoeling dat leden van Jong CD&V de plaatsen 12 tot en met 17 innemen. De voorlopig enige nieuwe naam op 20 is Erwin De Brabanter, leraar, musicalzanger en frontman van de Liedekerkse band Midlive.

Schouppe

Oud-staatssecretaris en oud-burgemeester Etienne Schouppe is net als in 2006 lijstduwer, voorafgegaan door OCMW-raadslid Hugo Coppens en gewezen OCMW-voorzitter Geert Bronselaer. Zijn broer, gemeenteraadslid Marc Bronselaer, neemt voorlopig plaats op de reservenbank. De modellijst wordt op 1juni voorgelegd aan de ledenpoll.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio