Celebs

Bart Peeters stopt (even) met muziek

Bart Peeters stopt (even) met muziek

Foto: *

Bart Peeters gaat een muzikale pauze inlassen. Na tien jaar onafgebroken toeren, meer dan 800 optredens en vier albums vinden de zanger en zijn muzikantengroep dat het tijd is om te herbronnen.

'We doorbreken wat bijna logisch werd. Er komt geen vijfde plaat in 2012. Ze komt er pas nadat we allemaal een frisse neus zijn gaan halen', zegt Bart. Broer en manager Stijn Peeters voegt er aan toe dat de fans Bart zeker twee jaar niet op een podium zullen zien staan. 'Aan het begin van deze tour zijn Bart en ik beginnen te praten over een pauze. Aan dit moordende tempo is er amper ruimte voor iets anders.' Een van de projecten waar Bart tijd voor gaat maken, is zijn engagement voor Artsen Zonder Vakantie. Eind oktober gaat hij samen met zijn gezin naar Rwanda, mee in het kielzog van een team Belgische orthopedisten.

Wie Peeters nog een (voorlopig) laatste keer wil zien optreden, kan nog een ticket kopen voor de laatste tien - extra - concerten in oktober en november. Op 26 november valt het doek.

www.bartpeeters.net

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees