Nieuwe Krëfel opent in Retailpark N60

OUDENAARDE - De elektroketen Krëfel opent op zaterdag 5 mei een nieuwe winkel op de site van het Retailpark N60 aan de Westerring in Oudenaarde. Vorig jaar opende Krëfel zes winkels in België. De keten verkoopt groot en kleine elektro, televisies, multimedia, foto, telecom en keukens op maat.

De vestiging in Oudenaarde beslaat een oppervlakte van tweeduizend vierkante meter. Daarin is onder meer een keukenshowroom begrepen. De winkel is opgedeeld in verschillende zones waarbij elke zone met een bepaald type product overeenkomt. Eerder vestigden ook al bekende ketens zoals JBC, Torfs en AVA Papierwaren zich in het nieuwe winkelcomplex langs de N60.

Pascal Poulet, CEO van Krëfel België: ‘Oudenaarde was nog een blinde vlek op de Krëfel-landkaart. Daarom verheugt het me dat Krëfel een filiaal kan openen in deze stad met ongeveer 30.000 inwoners.'

Eerste 100 klanten

Krëfel viert de officiële opening op zaterdag 5 en zondag 6 mei met geschenken voor de eerste honderd klanten. Tijdens het openingsweekend zijn ook animatie en demonstraties gepland.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio