Niels Reynvoet op de afspraak

Niels Reynvoet op de afspraak

Niels Reynvoet mvh
Foto: © Marc Van Hecke

Niels Reynvoet (Isorex Cycling Team) is ontegensprekelijk dé figuur van de eerste competitiemaand. Reynvoet haalde het in de Beker van België- wedstrijd in Viane-Moerbeke.

,,Die dag werd er wel in Berloz een wedstrijd voor de Beker van België gereden, waardoor niet alle sterke renners aanwezig waren. Maar Niels bewees in Rhisnes dat winst in Herzele en Moerbeke-Viane geen toevalstreffers waren. In Rhisnes moest Niels enkel de sterke Waal Francois Meurisse laten voorgaan'', zegt bondscoach Rony Vanmarcke.

Actief

,,In Rhisnes speelden de toppers geen verstoppertje. Het valt me op dat de renners die in de koers het meest actief waren ook in de uitslag voorin te vinden zijn. Die manier van koersen weet ik naar waarde te schatten. Spurters die op een goedkope manier overwinningen boeken, halen mijn nominatielijstje niet.'' (fdg)Stand nieuwelingen: 1. Niels REYNVOET 10 punten, 2. Francois Meurisse 9, 3. Zico Waeytens 8, 4.

Jonathan Breyne 7, 5. Stijn Lombaert 6, 6. Jelle Mannaerts 5, 7. Alexander De Roose 4, 8. Gijs Van Hoecke 3, 9. Toshoni Van Craen 2, 10. Jens Vandenbussche 1.

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.