Gratis naar 'Nacht van de schlagers'

Gratis naar 'Nacht van de schlagers'

Foto: © Benny Wouters

KORTRIJK - Fans van het Vlaamse lied kunnen op 16 en 17december terecht in Kortrijk XPO voor de 'Nacht van de schlagers'. Op de affiche staan Laura Lynn, Willy Sommers, Danny Fabry, Luc Steeno, Paul Severs, Juul Kabas, Salim Seghers, Yves Segers, Nils Landers en Kevin Kenzo. De presentatie is in handen van De Romeo's.

'De voorverkoop loopt als een trein', vertelt Manuel Cuvelier. 'Alle staanplaatsen voor zaterdag zijn al wekenlang de deur uit. Voor vrijdagavond zijn dergelijke tickets wel nog te verkrijgen. Zowel voor vrijdag en zaterdag hebben we ook nog vipkaarten en tribunekaarten te koop.'

Vorig jaar vonden 9.500 schlagerfans de weg naar de Kortrijkse evenementenhal, maar de organisatoren zorgden ervoor dat er deze keer 12.000 mensen het liedjesfestival kunnen meemaken. 'Eddy Wally is er deze keer niet bij', weet Manuel Cuvelier. 'Maar we zullen iets speciaals doen voor hem.'

Staanplaatsen voor de 'Nacht van de schlagers' kosten 26 euro, tribuneplaatsen 36 euro. Voor 106 euro kan je de nacht als vip beleven. Tickets kunnen telefonisch besteld worden op 070-25.20.20, online op www.sherpa.be en in alle Mediamarkt-filialen.

Mailtje

Via onze krant kan je op vrijdag 16december gratis naar de 'Nacht van de schlagers'. Op www.nieuwsblad.be/kortrijk verneem je hoe je een duoticket in de wacht kan slepen. Een mailtje sturen naar benny_wouters_1979@hotmail.com met daarin naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres volstaat.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio