2DE PROVINCIALE

Sandy Casieris - KVV Ardennen 'Bedankt KVV Ardennen'

Sandy Casieris - KVV Ardennen 'Bedankt KVV Ardennen'

Sandy Casieris hdr Foto: © De Rycke Hendrik

MAARKEDAL - De finalewedstrijd tegen Geraardsbergen, met de promotie naar eerste als inzet, gaat aan de neus van Ardennen voorbij. De ploeg kon tegen een sterk Grembergen geen vuist maken. Sandy Casieris, die na vijf seizoenen werd verzocht uit te kijken naar een andere ploeg, weet alles te relativeren.

'De uitslag was niet goed', zegt hij. 'De oorzaak was in de eerste plaats de sterke tegenstander. Het bleef bij een doelpunt via Kevin Paeme. In de laatste minuut van de tweede verlenging kwam ik zelf nog dicht bij een doelpunt.'

Sandy Casieris begreep de ontgoocheling. De spelers hadden het anders verwacht. Toch denkt hij dat die ontgoocheling van korte duur is. 'Als wij de film van het seizoen afrollen, moeten wij stellen dat het een succescampagne werd. Tot de laatste wedstrijd speelden wij mee voor de titel, en dat is het positieve dat wij moeten onthouden. Met dat gevoel nam ik ook afscheid van de mensen die mij vijf seizoenen speelkansen gaven. Het is mij niet gelukt dat met een prijs te doen. 'Bedankt KVV Ardennen' is het enige wat ik kan zeggen na die mooie jaren', besluit de naar Oudenhove vertrekkende Casieris. (RM)

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio