Voetbal 3de klasse B Wijgmaal 0 - Union 1

Olympia laat cruciale punten liggen

LEUVEN/BRUSSEL - In een rommelige eerste helft kregen beide ploegen twee kansjes: De Mol (op Sadin) en Vermeiren (van dichtbij over) misten voor Wijgmaal, aan de overkant konden Kaklamanos en Kaliluka (net over) evenmin scoren.

In de tweede helft hield doelman Sadin de bezoekers overeind: eerst ranselde hij een knal van Jegers uit zijn doel, vervolgens keerde hij een laag schot van Coosemans met de voet en even later tipte hij een kopstoot van Allard over de deklat.

Bij de aansluitende corner ontstond er een enorme scrimmage voor de bezoekende doel, waarbij Sadin opnieuw een paar mirakels deed. In de slotminuut pakte Union nog een gevleide zege, toen een gekraakt schot van Mukendi in de hoek verdween.

'De frustratie is enorm', aldus Wijgmaal-trainer Custers na afloop. 'We misten immers alweer een gouden kans om een enorme sprong te maken in de rangschikking. Het is natuurlijk een feit dat Sadin een geweldige match keepte, maar dat mag toch geen excuus zijn.'

'De kansen waren er immers wel degelijk, maar de mannen die voor ons het verschil moeten maken, lieten het vandaag afweten en dan kan je niet winnen.'

'Voorts vind ik dat we de ruimte in de rug van de Union-verdediging veel te weinig benut hebben, hoewel we daar vorige week uitgebreid op getraind hadden. En als je in de slotminuut dan nog het deksel op de neus krijgt, wordt het allemaal nog een stuk zuurder.'

DOELPUNT: 90' Mukendi 0-1

WIJGMAAL: Andries, Morreel, Allard, Dehaes, Jegers, Coosemans, Vermeiren, Mellebeek, De Mol, Themelin (57' Steenwegen), Renmans.

UNION: Sadin, Cabeke (83' Brackman), Boufleur, Del Molino, Kalulika, Kaklamanos, Gueye, Aissa (70' Mukendi), Rogojina, Filali, Issankoy.

GELE KAARTEN: Kalulika, Rogojina

Leuven/Brussel

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio