Kempens Schlagerfestival 2013 al uitverkocht

Fans uit de bol voor Laura Lynn met buikje

Fans uit de bol voor Laura Lynn met buikje

De zwangere Laura Lynn zette de hele zaal op zijn kop in Ravels.ema Foto: © ema

RAVELS - De zwangere Laura Lynn stak afgelopen weekend haar buikje niet weg op het Kempens Schlagerfestival in Ravels. Het publiek vond het allemaal fantastisch en ging compleet uit de bol voor de 'koningin van het levenslied'.

Zangeres Laura Lynn (35) en accordeonist Matthias Lens (26) uit Arendonk verwachten in september hun eerste kindje. 'Het wordt een meisje, een schlagerprinsesje', zo lieten ze eerder al weten.

De nakende bevalling houdt het koppel intussen niet weg van het podium. Aanstaande papa Matthias stond afgelopen weekend vrolijk op zijn accordeon te spelen op het popfestival Arendonk Zingt & Swingt. Op hetzelfde moment zette zijn vriendin in buurgemeente Ravels het Kempens Schlagerfestival in vuur en vlam met haar aanstekende hits Je hebt me duizend maal belogen en Arrivederci Hans.

'Laura Lynn kreeg werkelijk iedereen van zijn stoel', glundert organisator Mario Verbeek (38) van vzw De Grenstuuterkes. 'De hele zaal zong mee en stond uitbundig met doekjes te zwaaien en te zwieren. Het dak vloog eraf. Ook Rene Redley, die afkomstig is van Ravels, en Christoff bezorgden de achthonderd aanwezige schlagerfans een onvergetelijke avond.'

Wachtlijst

Dat de Vlaamse schlagermuziek weer helemaal in is, ook bij jongeren, werd gisteren nogmaals bevestigd. Want maandagochtend ging de voorverkoop van de volgende editie van het Kempens Schlagerfestival, in mei 2013, alweer van start. In een mum van tijd waren alle beschikbare plaatsen uitverkocht. Wie vandaag nog belt voor een ticket, komt op een wachtlijst terecht. 'Door een andere indeling van de zaal, met smallere tafels, kunnen we mogelijk nog enkele tientallen extra plaatsen creëren', hoopt organisator Mario Verbeek.

Nog meer foto's van het Kempens Schlagerfestival 2012 vindt u opwww.nieuwsblad.be/ravels

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio