Caravan mobiel secretariaat van Turnhout 2012

Caravan mobiel secretariaat van Turnhout 2012

Roel Sels en Jef Van Eyck bij de Airstream.lvh Foto: © Louis Verbraeken

TURNHOUT - De vzw Turnhout 2012 schakelt de Airstream-caravan in om het feestjaar bekend te maken bij het grote publiek.

'We hebben de Airstream voor 18 maanden gehuurd en we zullen deze caravan -al mag je dat woord niet gebruiken voor een Airstream- gebruiken als rijdend secretariaat', vertellen Jef Van Eyck en Roel Sels van Turnhout 2012. 'We zullen het meenemen naar tal van evenementen. Dit weekend gaan we al een eerste keer op pad naar de Cultuurmarkt van Antwerpen. Het weekend van 11 september staan we ook op de Cultuurmarkt van Turnhout.'

De vzw zal ook het Hert consequent uitspelen met affiches, fietszadelhoesjes en T-shirts. 'Onze nieuwe slogan wordt Groot Hertogdom Turnhout Feest. Een verwijzing naar het grote feest in Turnhout 2012, naar het hert en naar het vroegere Kasteel van de Hertog van Brabant', vervolgt Van Eyck.

Binnenkort verschijnen ook vele banners en vlaggen in het Turnhoutse straatbeeld. De vzw Turnhout 2012 werkt samen met een aantal projectpartners om er een echt groot feest van te maken. Een van deze partners in de vzw Toerisme Turnhout. Zij hebben met schrijfster Hilde E. Gerard een knaller van formaat binnengehaald. 'In opdracht van de vzw Toerisme Turnhout schrijf ik het boek Moord bij Kaartlicht, dat in april 2012 zal verschijnen', aldus Hilde.

Vanaf maandag zal Turnhout 2012 ook een tipje van de sluier lichten en een aantal activiteiten bekendmaken die al zeker zullen plaatsvinden in het feestjaar.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio