VOETBAL 1STE PROVINCIALE

Arendonk en Houtvenne houden elkaar in evenwicht

Arendonk en Houtvenne houden elkaar in evenwicht

VERBROEDERING ARENDONK - HOUTVENNE Gianni Convalle van Arendonk brengt bezoeker Peter Nijs ten val.smb Foto: © Maarten Straetemans

ARENDONK/RAMSEL - De topper verdiende een beter veld dan het keihard bevroren en gladde terrein van Arendonk. Dat maakte goed voetbal zo goed als onmogelijk. Houtvenne kon zich voor rusten het beste aanpassen aan de omstandigheden en zorgde geregeld voor gevaar. De thuisploeg kon daar aanvankelijk niet zo veel tegenover stellen al zetten Ooms en Lander Keersmaekers doelman De Winter wel twee keer aan het werk.

Kort na rusten trapte de immer gevaarlijke Nijs een kort genomen hoekschop van Maamar knap binnen. De thuisploeg reageerde onmiddellijk met een splijtende pass van Lander Keersmaekers op Nick Janssen die beheerst de doelman omspeelde en gelijkstelde. Arendonk ging van dan af nadrukkelijk op zoek naar een tweede doelpunt. De thuisploeg werd nu een stuk gevaarlijker en De Winter werd een paar keer serieus onder vuur genomen. Ooms had tot twee keer toe de 2-1 aan de voet, terwijl een voorzet-schot van Voets op de kruising viel. Houtvenne bleef echter overeind waardoor de partij op een billijk gelijkspel eindigde.

DOELPUNTEN: 50' Nijs 0-1, 53' N. Janssen 1-1

VERBR. ARENDONK: Smeyers, Essers, Paeshuyse, Convalle, C. Keersmaekers, N. Janssen, Geenen (65' Vanhoof), J. Janssen, Ooms, Voets, L. Keersmaekers.

HOUTVENNE: De Winter, Vo, Karremans, De Roover, Lietar, Van Hoof, Saenen, Maamar, Voorspoels, Nijs, Peeters

GELE KAART: Van Hoof

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio