Hoe kan ik als abonnee de digitale krant lezen?

Goed nieuws. Als zesdaagsabonnee (papier+digitaal of zaterdag+digitaal) heb je ook toegang tot de digitale edities van Het Nieuwsblad. Nu in een speciale tablet- en pc-weergave met een aangepaste look & feel, heldere navigatie en extra aandacht voor foto's.

Lees zo 7 dagen op 7, inclusief Het Nieuwsblad op Zondag. Ook de bijlagen en regionale edities zijn beschikbaar. Je kiest de regio die jou het meeste interesseert. Gentenaars kiezen voor de editie De Gentenaar. Meer info vind je hier.

Ik heb een abonnement en ik heb nog geen toegang tot de digitale kranten. Hoe activeer ik mijn digitale toegang?
Dat kan in 3 eenvoudige stappen.Activatie


Klik hier en overloop de aangegeven stappen.

Installeer Het Nieuwsblad Digitaal


Indien je op tablet of smartphone wil lezen, download hieronder de gratis app voor je specifieke toestel(len) door op de link naar de store (iTunes of Android) te klikken. Wil je op PC lezen, klik hier.

Aanmelden


Meld je aan in de app of op PC met je e-mailadres en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Klik hier.


Heb je een iPad of iPhone? Download dan de app uit de iTunes Store. Je krant wordt 's nachts automatisch gedownload en afgeleverd in de kiosk.

Als abonnee met een Android tablet of smartphone kan je Het Nieuwsblad lezen via de app in de Android Store.

Doorblader iedere dag online Het Nieuwsblad op PC of Laptop via deze link. Inclusief Het Nieuwsblad op Zondag.


Ondervind je moeilijkheden bij één van deze stappen? Neem dan contact op met onze klantendienst via onlineservice@nieuwsblad.be of op het nummer 02/790 21 18 (op weekdagen tussen 8 en 17u)