Lees vanaf maandag 21 november Het Nieuwsblad op tablet, PC of smartphone en verzamel 7 dagen lang een spaarzegel. Ruil jouw volle spaaraart in en maak kans op één van onze SENSEO® filter - en pad koffiemachines inclusief koffiepakket van Douwe Egberts t.w.v. 165 euro.

Nog geen abonnee en interesse om mee te sparen?
Lees nu 7 dagen gratis digitaal

Als abonnee van de papieren krant kan je ook deelnemen aan deze actie. Hiervoor dien je - in de digitale krant van Het Nieuwsblad - bij 'leesvoorkeur' te kiezen voor 'digitale weergave' i.p.v. 'papieren weergave' (de spaarzegels kunnen wij immers enkel in deze weergave ter beschikking stellen). Door je deelname wijzigt er niets aan jouw abonnement. Je blijft met andere woorden zoals voorheen de papieren krant ontvangen.

 • Verzamel vanaf maandag 21 november 2016 tot en met zondag 27 november 2016 iedere dag een spaarzegel in de digitale editie van Het Nieuwsblad. LET OP: om jouw spaarzegel te kunnen claimen, heb je internetverbinding nodig.
 • Vanaf zondag 27 november 2016 kan je jouw volle spaarkaart inruilen. De instructies om jouw kaart in te ruilen, verschijnen op je scherm. LET OP: om jouw spaarkaart te kunnen inruilen, heb je internetverbinding nodig. Inruilen kan tot en met zondag 4 december 2016.
 • Heb je een spaarzegel gemist? Geen probleem. Je kan jouw gemiste spaarzegels nog steeds verzamelen via het digitale archief van Het Nieuwsblad. Ga naar de editie van de dag waarvan je een spaarzegel mist. Claim je spaarzegel op de spaarkaart in die editie. Zodra jouw spaarkaart vol is en je alle ontbrekende spaarzegels hebt verzameld, kan je jouw spaarkaart onmiddellijk inruilen. Ontbrekende spaarzegels kunnen verzameld worden tot en met zondag 4 december 2016.
 • 'Het digitale archief van Het Nieuwsblad:
  - Op iPad en Android-tablet: linksboven onder 'Laatst verschenen', let wel kies weergave 'Tablet Krant'.
  - Op PC: je kan het archief raadplegen op digikrant.nieuwsblad.be LET OP: je dient de leesvoorkeur te wijzigen van 'papieren weergave' naar 'digitale weergave' indien dit nog niet gebeurd is. Jouw abonnement op de papieren krant blijft onveranderd doorlopen wanneer je dit doet.
 • Gelieve jouw cookies niet te wissen tijdens de actie want dan gaan jouw verzamelde spaarzegels verloren.
 • Behoud ik mijn papieren krant wanneer ik de krant op tablet, smartphone of PC wil lezen?
  Uiteraard blijven wij de papieren krant dagelijks toesturen. Als abonnee die 6 dagen in de week een papieren krant ontvangt geniet je gratis van onze digitale toegang. Je hebt met andere woorden het recht om de digitale krant GRATIS te lezen op tablet, smartphone of PC.
 • Kan ik meesparen zonder internetverbinding?
  Je dient over een actieve internetverbinding te beschikken om te kunnen meesparen en om de digitale spaarkaart in te ruilen.
 • Op welke toestellen kan ik meesparen?
  Je kan sparen op tablet, smartphone of PC.
 • Ik heb een abonnement op De Gentenaar, kan ik meesparen?
  Ja, je vindt de spaarkaart in jouw digitale krant.
 • Ik ben papieren abonnee. Dien ik een bijkomend digitaal abonnement te nemen?
  Neen, als 6 daagse papieren abonnee kan je gratis de digitale krant lezen.
 • Hoe kan ik digitaal lezen?
  Ben je reeds abonnee? Als abonnee kan je gratis onze digitale krant lezen. Je dient je nog wel te registreren en jouw digitale toegang te activeren indien dit nog niet gebeurd is. Klik hier om dit te doen
 • Kan ik ook meesparen in de papieren krant?
  Neen, deze spaaractie verloopt volledig digitaal. Je kan geen spaarzegels uit de papieren krant knippen.
 • Ik heb een spaarzegel gemist, kan ik nog meesparen?
  Ja, je kan jouw gemiste spaarzegels nog steeds verzamelen via het digitale archief van Het Nieuwsblad. Ga naar de editie van de dag waarvan je een spaarzegel mist. Claim je spaarzegel op de spaarkaart in die editie. Zodra jouw spaarkaart vol is en je alle ontbrekende spaarzegels hebt verzameld, kan je jouw spaarkaart onmiddellijk inruilen.
 • Hoe weet ik of ik gewonnen heb?
  Winnaars ontvangen na afloop van de actie een e-mail met meer informatie omtrent hun prijs.
 • Ik ben mijn verzamelde zegels kwijt
  Het is belangrijk om je spaarzegel iedere dag op te halen via dezelfde browser. Indien je jouw cookies wist tijdens de actie, gaan je verzamelde zegels verloren en dien je ze via het archief opnieuw op te halen.

Heb je nog vragen? Neem contact op met onze klantendienst op het nummer 02/790.21.15, op werkdagen tussen 8 en 17uur en op zaterdag tussen 9u en 12u, of stuur ons een bericht via ons e-loket www.nieuwsblad.be/klantendienst

15 SENSEO® filter - en pad koffiemachines met koffiepakket van Douwe Egberts t.w.v. 165 euro

De Philips SENSEO® filter - en pad koffiemachine is een filterkoffiemachine en padmachine in één. Hierdoor maak je niet alleen koffie voor jezelf, maar zet je met de meegeleverde filterhouder eenvoudig een kan koffie voor 7 kopjes. De thermische kan houdt de koffie op temperatuur zonder dat de smaak verbittert. Om energie te besparen, schakelt de SENSEO® filter - en pad koffiemachine zich automatisch uit. Met het Douwe Egberts koffiepakket kan je genieten van 450 kopjes koffie.


Reglement