Veggie burgers zijn minder gezond dan gedacht, hoe eet je dan wel verantwoord vegetarisch?
Dineren tussen degenslikkers, slangen en seksspeeltjesautomaten kan vanaf nu in Genk
Perfect aperitiefje voor buiten: een kruidige koffie met extra kick voor koude dagen
Smeuïge chocoladetaart, taco’s met gebakken chorizo en eiernoedels met pinda: gepimpte klassiekers van Donna Hay
België verliest trappist terwijl er in het buitenland net bijkomen: “En toch blijven onze bieren op eenzame hoogte staan”
Deze manier van koffiezetten is verrassend genoeg meest duurzaam
Ovenbloemkool met harissa, knoflookrijst en noedels met boerenkool: creatief met groenten, zonder afval
Deze avontuurlijke, pittige cocktail met gin en champagne bereid je in geen tijd
Vandaag sneuvelen veel voornemens, maar geen paniek: zo val je af met het ‘traagste dieet ter wereld’
Uiensoep op z’n huiselfs, Schotse eieren, strooptaart … Eenvoudige magische gerechten voor Potter-liefhebbers
M&M’s lanceert speciale verpakking die volledig in het teken van inclusiviteit staat
Met deze simpele Tiktokhack klungel je nooit meer met bakpapier
Ster uit ‘Emily in Paris’ opent luxueuze bar (en het is niét in Parijs)
In je cocktail, als theetje of bij een eitje: je kerstboom opeten is een trend op Tiktok
Al zes jaar het “beste dieet ter wereld”, maar val je er ook effectief mee af?
‘Locavore’, veel nostalgie en solo dineren: dit zijn de foodtrends voor 2023
DE GROTE TEST. Topchocolatier Pieter Vaes proeft truffels uit de supermarkt en ziet één topper: “Deze kun je gerust naast die van een chocolatier leggen”
Last minute nog op zoek naar feestwijnen voor oudjaar? Dit zijn de beste opties volgens onze wijnkenner
Nick Bril: “Ik heb me zakelijk én privé een paar keer laten tackelen”
Sterrenchef én colafanaat vindt lekkere cola van de huismerken: “Coca-Cola is 3,5 keer zo duur als beste alternatief”
“Hartpatiënten moeten opletten bij zoveelste familiediner”
Nu vragen ze pas echt boter bij de vis: verse vis is historisch duur (of toch als je voor de populairste soorten kiest)
Welke kazen zijn het best voor raclette én wat leg je er nog naast?
Geen zin om uren te werken in de keuken? Zo tover je bereide gerechten uit de supermarkt om tot een prachtig feestmaal
“Dit ruikt naar plasticfolie”: chocolatier Julius Persoone test chocomousse van de huismerken en deelt vijf buizen uit
Hoe kies je het juiste wijnglas? “Vermijd coupes en hippe vormen en gebruik een smetteloze handdoek”
Het kost amper 16 euro, en de smaak is onbetaalbaar: sterrenchef kookt een goedkoop maar heerlijk kerstdiner
Met frangipane, met stroop of met spinazie ... Maak het gezellig met deze ‘Bake Off’-wafelrecepten
Feestelijke pralines aan een budgetprijs? Bij deze vijf outlets scoor je chocolade voor geen geld
De een houdt van zoet, terwijl de ander zoutige snacks verkiest. Hoe komt dat?
Deze elegante feestcocktail met champagne staat in vijf minuten op tafel
Gratin met zalm, pompoen met spekjes en spinazieknoedels: verwarmende ovenrecepten van Wim Ballieu
Dé klassieke eindejaarscocktail die je nodig hebt voor een groter gezelschap: de Billie-mimosa
Sergio Herman ziet opnieuw rechterhand vertrekken: “Wens hem het beste”
Regenboogwortelen, groenteburgertjes en een vispannetje: gezellige recepten van Sandra Bekkari