Het Nieuwsblad gaat voor het vijfde jaar op rij zoek naar het Beste Café van je gemeente en van Vlaanderen. Ieder café maakt kans op de titel, ook jouw café! Maak je eigen promomateriaal en overtuig je klanten om op jouw café te stemmen.

Vul de naam van je café en je gemeente in en hang affiches op, plaats een oproep op je Facebookpagina en flyer er op los. We verkiezen dit jaar niet alleen het Beste Café van Vlaanderen, maar ook het café met de leukste campagne. Deel je video’s, affiche, oproep via #bestecafe

Jouw afbeelding aanmaken Jouw afbeelding downloaden
Bij mobiele toestellen kan het om technische redenen gebeuren dat je 2 maal op de downloadknop moet drukken om de download te starten

Voorbeeld van jouw

Stem ‹‹jouw café››
uit ‹‹jouw gemeente››
tot het beste café
van Vlaanderen via
nieuwsblad.be/cafe


  • Ieder café kan Het Beste Café van Vlaanderen worden. Via nieuwsblad.be/cafe kan iedere Vlaming stemmen op zijn of haar favoriete café. Op basis van de uitgebrachte stemmen wordt het Beste Café van jouw gemeente en jouw provincie bepaald. Roep dus zeker je klanten op om hun stem uit te brengen.
  • De 5 provinciewinnaars krijgen bezoek van onze jury onder leiding van culinair journalist Chris Snick. Die bepaalt vervolgens welk café zichzelf een jaar lang Het Beste Café van Vlaanderen mag noemen.
  • Het Beste Café van Vlaanderen krijgt onder meer de nodige redactionele aandacht, een cheque van 1.000 euro en extra promomateriaal, zodat iedereen kan zien waar men de beste pintjes tapt.

We geven je alvast enkele tips om die felbegeerde titel binnen te halen:

  • Je ontvangt binnenkort een pakketje met enkele posters. Hang ze zeker omhoog in jouw café.
  • Zet je campagne ook online verder. Ontdek hierboven ons digitaal promomateriaal. Zo kan je ook campagne voeren via Facebook, …
  • Vraag niet alleen naar de bestelling van je klanten, maar vraag ook om de stem van je klanten.
  • Eigen lof hoeft niet te stinken! Geef je café een duwtje in de rug en geef het z’n eerste welverdiende stem.

Roep je klanten op om op jouw café te stemmen en deel je oproep via de hashtag #bestecafe of stuur ze door naar bestecafe@nieuwsblad.be . Het café met de leukste campagne krijgt eveneens een cheque van 1.000 euro!

Het Beste Café van Vlaanderen krijgt onder meer de nodige aandacht in onze krant en op nieuwsblad.be, een cheque van 1.000 euro en extra promomateriaal, zodat iedereen kan zien waar de beste pintjes getapt worden.