Horeca
Coronaterrassen in Brussel kunnen blijven staan tot 15 januari, en mogelijk tot eind 2022
De Brusselse regering heeft donderdag het voorstel van staatssecretaris voor Stedenbouw Pascal Smet en zijn collega van Economische Transitie Barbara Trachte goedgekeurd om de vrijstelling van …
Horeca Brussel heeft geen probleem met Covid Safe Ticket: “Wie hier op restaurant komt, weet dat het veilig is”
Vanaf vrijdag 15 oktober kan je in Brussel enkel nog op café of restaurant op vertoon van een geldig Covid Safe Ticket (CST). Horeca Brussel verwacht weinig problemen en gaat ervan uit dat de extra …
Vlaamse burgemeesters ontstemd over late beslissing over nieuw horecaprotocol: “Compleet amateurisme” en “We gaan dit niet handhaven”
De burgemeesters van Gent, Leuven en Antwerpen – Mathias De Clercq (Open VLD), Mohamed Ridouani (Vooruit) en Bart De Wever (N-VA) – zijn niet te spreken over de beslissing van minister van Justitie …
Wat als je een café hebt, maar geen terras? “Ik zal zelf wel ergens iets gaan drinken”
Op 8 mei mogen de terrassen open. Een goede zaak voor cafés en restaurants die er één hebben, maar heel wat uitbaters vallen uit de boot. Zij hebben niet de mogelijkheid om de tafels en stoelen …
Binnenkort openen twee nieuwe vijfsterrenhotels in Brussel
Brussel mag zich opmaken voor de komst van twee nieuwe vijfsterrenhotels: Le Juliana op het Martelarenplein en Astoria in de Koningsstraat. Die zijn welgekomen nadat luxehotel Metropole na 120 jaar …
Restaurant in hoogste bol Atomium staat te koop
Het restaurant dat zich in de hoogste bol van het Atomium bevindt, is te koop. Dat heeft de advocaat van de bvba Belgium Taste, die het etablissement uitbaat, aan L’Echo bevestigd.
Bart De Pooter enige Belgische chef-kok met twee bekroonde Michelin-restaurants
Bart De Pooter, chef-kok van restaurant Pastorale in Reet, is de enige chef-kok in België met twee bekroonde restaurants achter zijn naam in de nieuwe culinaire bijbel, de Michelingids 2014. De …