Horeca
Mexicaans restaurant Ay Papi dicht: “We kregen het financiële gat dat Covid veroorzaakt had niet meer gedicht”
Ondanks een uitstekende omzet gaat het Mexicaanse restaurant Ay Papi dicht. “Door de torenhoge personeels- en energiekosten kregen we het financiële gat dat Covid veroorzaakt had niet meer …
En plots komt wereldster Umberto Tozzi je restaurant binnen na optreden in ons land: “Onverwachte, maar fantastische avond”
Wereldster Umberto Tozzi was zondagavond te gast bij A Tavola da Fabrizio in de Stalenstraat in Genk. “Een onverwachte, maar fantastische avond”, zegt chef Fabrizio.
Deze Limburgse chefs doen mee met Jong Keukengeweld
In maart en oktober kunnen jongeren tussen 18 en 30 jaar weer aan een voordeeltarief dineren bij jonge topchefs tijdens Jong Keukengeweld. Voor 59 euro serveren de 54 geselecteerde chefs, onder wie …
Dineren tussen degenslikkers, slangen en seksspeeltjesautomaten kan vanaf nu in Genk
Een steltenloper, een boa constrictor die plots in je nek sist, een burleske griet met een grote appetijt voor degens, een uitdagende danseres en een lekker stuk vlees. Zie daar het voor Limburg …
Visrestaurant in Genk moet dicht na geuroverlast en inbreuken op voedselveiligheid
Het visrestaurant Mediterranean Fish Resto op de Hoevenzavellaan in Genk moet sluiten wegens overlast en aanhoudende inbreuken op de sociale wetgeving en voedselveiligheid.
Guiliano breidt imperium uit met hoofdkantoor in Genk: “Tien restaurants in 2030”
In de Neerzijstraat in Genk bouwt de holding van Giuliano Bruno, vlak naast het gelijknamige restaurant, een administratief hoofdgebouw met ruimte voor opleidingen. “Ik hoop op tien Giuliano’s in …
Uitbater Kevin rekent 50 cent aan voor halfuurtje terrasverwarming: “Thuis is je energie toch ook niet gratis?”
Klanten van grand café Relaxy in het centrum van Genk die gebruik willen maken van de terrasverwarming, moeten voortaan een halve euro voor een half uur betalen. De uitbater hoopt zo de …
Horeca-uitbaters dineren bij de koning: “We waren hopeloos te laat”
Vanavond eens geen croques of frieten uit een puntzak voor Kaatje Goyens (Krok in Genk) en Kurt Prikken (Frituur Mullerhof in Kinrooi). Het tweetal wordt immers op het koninklijk paleis verwacht …
In twee dagen klaargestoomd voor job in horeca en kandidaten zijn allemaal al zeker van werk
23 mensen maken deel uit van het nagelnieuwe project Horecaboosters. Dat wil zeggen dat ze in een opleiding van twee dagen worden klaargestoomd om in de horeca aan de slag te gaan. Alle deelnemers …