Sport-favorieten

Door middel van onze sport-favorieten functionaliteit kan je snel navigeren naar de uitslagenpagina van je favoriete team of competitie.

Waar vind ik mijn ingestelde sport-favorieten terug?
  1. Je sport-favorieten vind je bovenaan terug op onze uitslagen-pagina. Vanaf daar kan je dan met één klik je favoriete uitslagenpagina's bereiken.

Hoe voeg ik een competitie toe aan mijn sport-favorieten?
  1. Navigeer eerst via het menu links op onze uitslagen-pagina naar je favoriete competitie(s).
  2. Op elke competitie-pagina zal je bovenaan de mogelijkheid krijgen om die competitie toe te voegen aan je sport-favorieten. Dit kan door op deze zin te klikken: "Klik hier om deze pagina aan je sport-favorieten toe te voegen!"  3. Zodra het witte sterretje in een geel sterretje verandert is de competitie toegevoegd.
Hoe voeg ik een team toe aan mijn sport-favorieten?
  1. Navigeer eerst via het menu links op onze uitslagen-pagina naar de competitie waarin je favoriete team speelt.
  2. Eens je op de competitie-pagina zit kan je doorklikken op de naam van je favoriete team in het speeldagoverzicht of in het klassement.
  3. Op elke team-pagina zal je bovenaan de mogelijkheid krijgen om dat team toe te voegen aan je sport-favorieten. Dit kan door op deze zin te klikken: "Klik hier om deze pagina aan je sport-favorieten toe te voegen!"  4. Zodra het witte sterretje in een geel sterretje verandert is het team toegevoegd.
Hoe verwijder ik een competitie of team uit mijn sport-favorieten?
  1. Ga naar onze uitslagen-pagina en klik op het kruisje achter de naam van de pagina die je wil verwijderen uit de lijst met sport-favorieten.
  2. Of ga naar de favoriete pagina die je wil verwijderen uit je sport-favorieten en klik daar bovenaan op de zin "Klik hier om deze pagina uit je sport-favorieten te verwijderen." Het gele sterretje zal veranderen in een wit sterretje en de pagina zal niet langer voorkomen in je lijst met sport-favorieten.