Live voetbal

04/08Einde

Jupiler Pro League > Regulier / Speeldag 2

Antwerp - KV Kortrijk

0 - 0 Wed

62' Geel

Sambou Yatabaré

73' Wissel

in: Didier Lamkel Ze
out: Geoffry Hairemans

83' Wissel

in: Egor Nazaryna
out: Sambou Yatabaré

88' Wissel

in: Zotsara Randriambololona
out: Ivo

19' Geel

Petar Golubovic

38' Geel

Kanu

60' Wissel

in: Larry Azouni
out: Idir Ouali

70' Wissel

in: Elohim Rolland
out: Abdul Ajagun

80' Wissel

in: Hannes Van der Bruggen
out: Kanu
Start wedstrijd 20:00 Plaats Deurne Stadion Bosuilstadion Toeschouwers 13.432 Scheidsrechter Erik Lambrechts

Antwerp kan Kortrijkse muur niet slopen: geen zes op zes voor The Great Old

Antwerp heeft geen gevolg kunnen breiden aan de zege op de eerste speeldag. The Great Old bleef voor eigen publiek steken op een 0-0-gelijkspel tegen KV Kortrijk.

Na een studieronde van een tiental minuten eiste Antwerp meer en meer de bal op. Dat leverde een aantal halve kansen op via onder andere Rodrigues en een resem schoten vanuit de tweede lijn, meestal van de fluwelen voeten van Hairemans. Maar ofwel stond het vizier niet scherp, ofwel had bezoekend doelman Kaminski telkens het laatste woord.

Antwerp verdiende een voorsprong, maar ging dus met een 0-0 de rust in. KV Kortrijk slaagde er niet in om tijdens de eerste helft één deftige aanval in elkaar te knutselen. Tot frustratie van de Boeck.

Antwerp kan Kortrijkse muur niet slopen: geen zes op zes voor The Great Old
Foto: BELGA

Kortrijkse muur

Na de pauze hetzelfde beeld: Antwerp met de overwacht tegen een bijzonder zwak KVK. De thuisploeg kreeg al snel vier hoekschoppen na elkaar, maar kon er weinig mee aanvangen. Na een klein uur stond het wel ei zo na 1-0. Goeie actie van Hairemans op rechts. Hij bracht de bal voor richting Bolingi. Die streelde de bal met het hoofd, maar het leer ging centimeters naast.

Antwerp bleef beuken op de Kortrijkse muur maar echt kansen creëren, was moeilijk voor de troepen van Bölöni. De gevaarlijkste actie was nog een scherpe voorzet van Rodrigues, maar de 0-0 bleef op het bord. Antwerp start de competitie zo met een vier op zes, Kortrijk pakt zijn eerste punt.

Corrigeer