Doe de Stemcheck

Ontdek welke partij het best bij jou past.

Welke plannen hebben de lijsttrekkers voor jouw gemeente na de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober? Voor elke gemeente schotelen we je 25 hete hangijzers voor. Vergelijk in onze stemtest jouw mening met die van de partijen in jouw gemeente. Van Aalst tot Zwijndrecht leer je hoe partijen kijken naar de toekomst van hun gemeente.


PRIVACY
Om te kunnen deelnemen aan de Stemcheck hoef je je niet te registreren. De Stemcheck is volledig anoniem, ook indien je als geregistreerde gebruiker deelneemt. Noch je persoonsgegevens, noch je antwoorden op de vragen en de resultaten worden bijgehouden. Dit betekent bijvoorbeeld ook dat het onmogelijk is om de test deels in te vullen en op een later tijdstip aan te vullen. Van zodra de pagina verlaten of vernieuwd wordt, moet er opnieuw begonnen worden.

Wat wel gemeten wordt, is bijvoorbeeld het aantal gebruikers dat de Stemcheck start en hoeveel gebruikers de test volledig hebben doorlopen. Ook dat gebeurt volledig anoniem, en dient enkel voor de evaluatie en eventuele toekomstige verbetering van de tool achter de Stemcheck. Als deelnemer heb je uiteraard altijd de mogelijkheid om zelf je resultaat te delen met anderen, maar dat gebeurt dan buiten de verantwoordelijkheid van Mediahuis en Tree Company.


Meer over de verkiezingen:

Op 14 oktober 2018 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats.
Lees hier alles over de verkiezingen en krijg inzicht in de kleur en het beleid van jouw gemeente.