TV-Gids

zaterdag, 29 september 2018

Huizenjagers

Huizenjagers

VIER | Realityreeks | zaterdag 29 sep, 17u00 - 17u50.

Deze week trekken drie nieuwe Huizenjagers - Ines, Evert en Ingeborg - naar de Voorkempen. De eerste opdracht komt van het charmante koppel Sophie en Kris. Hun droomwoning bezit veel licht en ruimte. Zelf zijn ze niet echt handige harry's en daarom zoeken ze een huis waar niets meer aan moet gebeuren. De laatste en misschien wel belangrijkste vereiste komt van hobbykok Kris. Hij wil zich helemaal kunnen uitleven in een open keuken. De Huizenjagers laten ons vandaag kennismaken met karaktervolle en moderne woningen. Hun budget staat op 500.000 euro.

Herhaling

Huizenjagers

VIER | Realityreeks | zaterdag 29 sep, 17u50 - 18u40.

Deze week trekken de Huizenjagers Ines, Evert en Ingeborg naar de Voorkempen. Katrien en Lander zijn met hun twee kinderen en een budget van 430.000 euro al een jaar op zoek naar een nieuwe woning. Hun zoontje Thomas wil graag een tuin om in te voetballen, en een badkamer met een ligbad en twee lavabo's is zeker een meerwaarde voor het koppel. Hopelijk kunnen Ines, Evert en Ingeborg een woning vinden die alle eisen van deze kieskeurige kopers afvinkt.

Herhaling

Huizenjagers

VIER | Realityreeks | zaterdag 29 sep, 18u40 - 19u30.

Deze week trekken de Huizenjagers Ines, Evert en Ingeborg naar de Voorkempen. Vandaag zijn Wilma en haar twee dochters Judith en Famke aan de beurt. De Nederbelgen hebben de Huizenjagers ingeschakeld bij de zoektocht naar hun ideale woning binnen het budget van 500.000 euro. Een tuin waarin ze met hun hond Spike kunnen ravotten staat hoog op het verlanglijstje. Ook een eigen badkamer voor de twee dochters is geen overbodige luxe. Evert en Ingeborg zullen uit hun pijp moeten komen want Wilma en de kinderen blijken geen onbekenden voor Ines.

Herhaling

Huizenjagers

VIER | Realityreeks | zaterdag 29 sep, 19u30 - 20u25.

Deze week trekken de Huizenjagers Ines, Evert en Ingeborg naar de Voorkempen. Tortelduifjes Sanne en Hans zijn samen met hun kat en goudvissen op zoek naar een ruime gezinswoning in een rustige omgeving voor zo'n 400.000 euro. Renovatiewerken zien ze echter niet zitten, dus de woning moet instapklaar zijn. De Huizenjagers kunnen scoren door hen een karaktervol liefdesnest te tonen met een moderne touch. Onze makelaars smijten zich voor de laatste keer en proberen de kopers volledig in te pakken met cadeautjes. Zal dit charmeoffensief hen naar de overwinning leiden?

Herhaling